Our services

"Creativity is a wild mind and a discipline eye"

01 • Content Creation

Το ποιοτικό περιεχόμενο είναι η απάντηση σε κάθε ερώτηση

Δημιουργούμε πρωτότυπο «χειροποίητο» περιεχόμενο που ενισχύει την ταυτότητα του εκάστοτε brand, κάνοντάς το μοναδικό. Η δημιουργία premium περιεχομένου είναι το Α και το Ω για την επιτυχία του copywriting, των προωθητικών banner, των social media posts ή βίντεο. Βρισκόμενοι στην post text εποχή η δημιουργία κειμένου είναι πλέον μια πολύ δύσκολη αποστολή για δεξιοτέχνες της πένας.

02 • Social Media Marketing & Management

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ένα παράθυρο στο μέλλον

Η διαχείριση και το setting των Social Media Platforms (Facebook, Instagram, Tik Tok, Pinterest, Spotify) είναι μια απαραίτητη και εξειδικευμένη διαδικασία, καθώς τα Social Media Channels αποτελούν εμπορικά κανάλια απευθείας πώλησης ή προβολή. To κάθε brand μπορεί να έχει τα δικά του κανάλια προώθησης, έχοντας τη δυνατότητα να παρουσιάσει τη άρτια εικόνα του brand του.

03 • Premium Performance Ads

Online Διαφημίσεις, πεδίο δόξης λαμπρό

Η digital διαφήμιση η αλλιώς η ppc (pay per click) διαφήμιση είναι ένας από τους πιο σύγχρονους αποτελεσματικούς τρόπους για να διαφημίσεις τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες ενός brand. Οι διαφημίσεις στοχεύουν στο awareness ενός brand αλλά και στις πωλήσεις. Η επιτυχία των διαφημίσεων επιτυγχάνεται μέσα από διάφορα είδη διαφημίσεων όπως είναι τα Google Ads, Facebook/ Instagram Ads, Tik Tok Ads, YouTube Ads, Google Programmatic, Spotify Ads.

04 • Digital Strategy

Χρειάζεται στρατηγική το digital marketing;

Χωρίς αυτό δεν κάνει, χωρίς αυτό δεν μπορεί. To digital marketing είναι ό,τι ακριβώς και το παραδοσιακό marketing. Για να επιτύχει θέλει σχέδιο δράσης το οποίο θα σχεδιαστεί από τους marketeers μας σε συνεργασία με τον πελάτη και θα μπει σε δράση με στόχους. Το Digital Strategy είναι αυτό που θα σας κάνει να κοιμάστε ήσυχοι και να μην ανησυχείτε αν το agency που διαλέξατε, ήταν τελικά η σωστή επιλογή. Είναι το «μαγικό φίλτρο» που θα σας προστατέψει και θα εξασφαλίσει ότι και το τελευταίο cent που θα επενδύσετε δεν θα πάει χαμένο.

05 • Δημιουργία site & e-shop​

Ας χτίζουμε την καρδιά της ηλεκτρονική σας παρουσίας

Το site ή το e-shop δεν είναι απλώς ένα «διαδικτυακό οίκημα» είναι ο καθρέπτης της επιχείρησής σας, δηλαδή του ίδιου σας του εαυτού. Είναι αυτό που λέμε δείξε μου το site σου να σου πω ποιος είσαι… Η αρχιτεκτονική ενός site είναι παρόμοια με αυτή ενός σπιτιού. Ένα πετυχημένο site είναι αυτό κάνει τσεκ στην αισθητική, στην λειτουργικότητα και στη συσχέτιση με τον ιδιοκτήτη του. Τα μυστικά είναι τα εξής για ένα πετυχημένο site ή e-shop, open source platform, tailor made αισθητική και λειτουργικότητα.

06 • E-mail Marketing

Έχετε γράμμα στο inbox

Θυμάστε πόσο χαρούμενοι αισθανόμασταν όταν παλιά ο ταχυδρόμος άφηνε γράμμα στο γραμματοκιβώτιο μας; Αυτό είναι το πραγματικά επιτυχημένο email marketing που βέβαια δεν περιλαμβάνει πλέον μόνο αποστολή «γραμμάτων» αλλά και άλλα εκλεπτυσμένα εργαλεία μάρκετινγκ όπως τα περιβόητα automation. Τα newsletter όπως σήμερα λέμε τα ενημερωτικά – εμπορικά «ηλεκτρονικά γράμματα» έχουν μια ολόκληρη φιλοσοφία γύρω από την οποία το κάθε brand μπορεί να χτίσει τo δικό του loyalty, αποκτώντας ένα πιστό κοινό που θα αισθάνεται χαρά κάθε φορά που το κλινκ του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα προέρχεται από το brand σας.

07 • Video – Photography

Μία εικόνα-βίντεο ίσον 1000 λέξεις

Ζώντας στην post text εποχή, οι εικόνες και τα βίντεο μιλούν από μόνα τους χωρίς μερικές φορές να πουν ούτε λέξη. Γεγονότα, προϊόντα, υπηρεσίες όλα αποτυπώνονται στον έγχρωμο ψηφιακό καμβά των φωτογραφικών μηχανών απλώς με ένα κλικ. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι η οπτική γωνία από την οποία επιλέγουμε κάθε φορά να δούμε τα πράγματα και αυτό είναι που κάνει το δικό μας κλικ ξεχωριστό. Αλήθεια, συναίσθημα, λεπτομέρεια, όραμα.

08 • Σχεδίαση και διεξαγωγή Webinar

Συνέδριο αλλά «ηλεκτρονικά»

Η σχεδίαση, η οργάνωση και η διεξαγωγή ενός online σεμιναρίου είναι η έταιρη λύση για το συνέδριο, σεμινάριο ή ημερίδα που γίνεται με φυσική παρουσία. Το συνέρχεσθε σε μία «συζήτηση» δεν μπορεί να γίνει μόνο δια ζώσης πλέον αλλά και μέσα από πλατφόρμες ειδικά διαμορφωμένες που επιτρέπουν την ηλεκτρονική παρουσία ανθρώπων από κάθε γωνιά του πλανήτη. Αυτό δε έχει τη δυνατότητα να αναμεταδίδεται ζωντανά (live streaming) από τις φόρμες κοινωνικής δικτύωσης του brand σας προβάλλοντας το έργο και τις δράσεις σας.