Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιου | Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Content Creation & Social Media Management | Performance Marketing | Κατασκευή & Project Management Website

Content Creation & Social Media Management

Σύντομα και tricky Tweets, ενημερωτικά και To The Point Facebook Posts, στοχευμένες LinkedIn δημοσιεύσεις, cool Instagram Posts, έξυπνα και ευσύνοπτα Ιnstagram Stories, περιεκτικά Newsletters, ποιοτικοί υποτιτλισμοί.

Η παραγωγή περιεχομένου για τα Social Media Channels ενός νέου πολιτικού είναι μια καθημερινή μάχη των Content Creators της ομάδας με hi-end προκλήσεις πολλών συνισταμένων. Αυτό σημαίνει πως η πολιτική ορθότητα, η ορθή στόχευση, η χάραξη αποτελεσματικής επικοινωνιακής πολιτικής, η σωστή απεύθυνση και η καθημερινή παρακολούθηση της επικαιρότητας γίνονται οι βάσεις για την οικοδόμηση ενός πολύ διαφορετικού από τα υπόλοιπα, bradn ID.

• Ορθή διαχείριση των πληροφοριών που εισρέουν με καταιγιστική ταχύτητα.
• Σώφρων διαμοιρασμός της θεματολογίας στα σωστά κανάλια επικοινωνίας για να βρουν το κοινό τους.
• Παραγωγή κειμένων με αντιπροσωπευτική αποτύπωση της προσωπικότητας τόσο του ανθρώπου όσο και του πολιτικού.
• Δημιουργία αντιπροσωπευτικών εικαστικών που περνούν το μήνυμα με αμεσότητα και συμπορεύονται με τους απαιτούμενους τεχνικούς κανόνες

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιου- Στέλιος Κυμπουρόπουλος_b2square

Performance Marketing

Πολιτικές πρωτοβουλίες, δράσεις ευρωπαϊκής εμβέλειες, συνέδρια, κοινωνικό έργο μπαίνουν στο μικροσκόπιο της κρίσης που θέτει το εξής ερώτημα:

To advertise or not to advertise?

Πότε μιας πολιτική δράση παίρνει πάσο για να διαφημιστεί; Ποιους κινδύνους συμπεριλαμβάνει η διάδοση σε άγνωστο κοινό;

Η στοχευμένη digital διαφήμιση για ένα πολιτικό πρόσωπο απαιτεί εξειδικευμένες τεχνικές ικανότητες και γνώσεις, απόλυτη συμμόρφωση με τους όρους και τους περιορισμούς που θέτει το εκάστοτε κοινωνικό μέσο και αφορούν στην πολιτική θεματολογία και φυσικά στρατηγική επιλογή του διαφημιζόμενου περιεχομένου.

Κατασκευή & Project Management Website

Η διπλή ιδιότητα του κ. Στέλιου Κυμπορόπουλου, ως Ευρωβουλευτή και Ψυχιάτρου, δημιούργησε την ανάγκη για την κατασκευή ενός σύγχρονου “δισυπόστατου” site. Προχωρήσαμε στην δημιουργία ενός site που παρουσιάζει εξίσου και τις δύο ιδιότητες. Για να επιτευχθεί αυτό δημιουργήθηκαν δύο micro sites υπό την σκέπη ενός κεντρικού domain, επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο στον επισκέπτη να επιλέγει τον τομέα για τον οποίο θέλει να ενημερωθεί.